Opruiming in jezelf geeft meer levenslust

 

De zoektocht naar mezelf

Ik ben steeds zoekende geweest naar wie ik ben en wat ik kan. Ik kwam erachter dat ik een mens in wording ben en in elke levensfase weer nieuwe ontdekkingen doe. Dit doe ik door te ervaren en te leren. Door nieuwe stappen te durven zetten, door te doen! Door JA te zeggen tegen mijzelf en mijzelf te bevrijden in mijn innerlijke wereld van negatieve zelfpraat en het positieve de ruimte geef. Zodat ik helemaal mijzelf kan zijn en mijn talenten zich kunnen ontvouwen.

 

Schaduwkanten

Maar ik kijk ook naar mijn schaduwkanten en ik heb geleerd deze te accepteren en te overstijgen. Ik zoek naar oplossingen om mijzelf te kunnen bevrijden van dát wat mij tegenhoudt. "Oefening baart kunst!" Ik heb mijn eigen waarde onder de loep genomen en ben daardoor steeds sterker en krachtiger geworden. Je kunt zeggen, mijn bestaansrecht neergezet. Ik mag er zijn.

 

Rode draad door het leven

Door mijn ervaring als therapeut werd mij steeds meer en meer duidelijk dat er een rode draad door ieders leven loopt en deze verstopt zit met zowel lichamelijke als psychische problemen. Door alle ups en downs in mijn leven heb ik geleerd dat het loslaten van oud zeer moeilijk is en veel pijn kan doen. Zeker de moeite waard is om dáár aandacht aan te geven. Geef loslaten de kans om je te bevrijden en het tegenovergestelde te creëren in je leven. Hierdoor word je meer bewust van wie je bent op dat moment en groei je naar heelheid.

Het lichaam geeft signalen en het luisteren hierna is van groot belang. Vaak ondermijnen we deze signalen als mens en wordt er gemopperd.

Bijvoorbeeld: Wat voel ik mij toch futloos, wat een ellende! "I.p.v. je dan af te vragen: wat wil mijn lichaam me nu vertellen?" Dit betekent dat je niet in balans bent.

Ik heb geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en welke stappen gezet moeten worden om weer in balans te komen. Daar kan ik jou goed mee helpen!

 

Ben je geïnteresseerd in een gesprek of wil je graag meer informatie? Dan mag je altijd contact met me zoeken.

 

Neem contact op