Opruiming in je zelf geeft meer levenslust

Ik help jou graag om het beste uit jezelf te halen. Dat doe ik door balans aan te brengen tussen jouw interne communicatie (wat je denkt en voelt) en je externe communicatie (wat je doet en zegt). Zo kom je los van gedachtes die jou belemmeren om jezelf te zijn. Opruiming in je zelf geeft ruimte om te leven!

Denken, voelen en willen

Als therapeut ben ik ervan overtuigd dat iedereen in staat is denken, voelen en willen met elkaar in harmonie te brengen en los te komen van alle blokkerende energie. Persoonlijke groei is alleen bereikbaar als je onvoorwaardelijk van jezelf houdt. Vanuit liefde voor jezelf kom je in je kracht en heb je overlevingsstrategieën en onbewuste patronen uit het verleden niet meer nodig. Nog te veel mensen zijn ongelukkig, omdat ze hun zelfwaardering laten afhangen van anderen of van omstandigheden. Maar mensen en gebeurtenissen kunnen wij toch niet veranderen; je kunt wel leren om er anders mee om te gaan. Ik help mensen in te zien wat nu werkelijk van henzelf is en wat overbodige ballast is. Die ‘opruiming in jezelf’ geeft zo veel vrijheid! Vitaliteit, rust en ruimte om jezelf te accepteren en van jezelf te houden. Je bent goed zoals je bent. En dat is geen zelfgenoegzaamheid, maar zelfvervulling.

Positief, praktisch en realistisch

Dat is dus wat ik het liefste doe: mensen helpen om (weer) tot bloei te laten komen. Mijn aanpak is positief, praktisch en realistisch. Mijn kracht is om vanuit empathie snel de vinger op de zere plek te kunnen leggen. Daarbij gebruik ik werkvormen die het beste bij jou passen. Verder put ik uit mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen als coach en mijn opleiding tot geregistreerd energetisch therapeut. Ik heb mij geschoold in psycho-energetische en spirituele ontwikkeling en heb medische basiskennis op hbo-niveau. Bovenal ben ik creatief in mijn aanpak en altijd oprecht geïnteresseerd in het diepste wezen van mensen.

Geïnteresseerd in een gesprek? Lees meer over mijn aanpak of neem meteen contact op.
 

Ineke Hendriks is voorzitter van de vvao afd. Enschede