Je kunt je leven zien als een reis. Mijn therapie is dan een pauzemoment langs de snelweg. Want je reist je eigen reis, maar loop je vast, dan parkeer je even langs de weg. We werken aan jouw vraag en als je weer wilt, vervolg je zelfstandig jouw reis. Natuurlijk het altijd mogelijk om langs te komen voor een evaluatie consult of een of een nieuwe vraag.

 

 

Ik houd van een korte behandeltijd. Elke nieuwe klant krijgt een intake, waarin we jouw vraag bespreken en ik vertel wat ik kan betekenen. Daarna gaan de sessies van start. Gemiddeld kun je rekenen op 6 afspraken, niet meer. Daarna bespreken we hoe we verder gaan, meestal eindigt de therapie of gaan we door met een lagere frequentie.

Mijn aanpak kenmerkt zich door duidelijkheid en inzichtelijkheid, ik leid je snel naar de kern van het probleem. Mijn begeleiding is het meest succesvol als je zelf tussen de sessies door aan het werk gaat, als je oefent. Uiteraard kan ik je daarbij helpen, maar ik verwacht een zekere zelfwerkzaamheid. Hoewel we soms over ingewikkelde of zware problemen praten, werk ik graag met een speelse invalshoek en beeldende voorbeelden om je verder te helpen. Zo krijgen we samen in korte tijd veel voor elkaar.